Notícies

Per segon any consecutiu, Portes & Finestres estem presents a la Fira de les 40 hores de Ripoll, els dies 4, 5 i 6 d’abril.

Amb un gran expositor al bell mig de la fira, aprofitarem l’ocasió per presentar alguns dels nous i innovadors productes que acabem de llançar al mercat. Vidres amb triple càmera idonis per zones de muntanya, finestres de fusta per dins i PVC o alumini per fora per mantenir una total calidesa interior, o els nous colors i acabats amb una gama de tonalitats d’alta muntanya.

Els vidres de seguretat blindats amb càmera de gas incorporada seran el producte estrella de la fira. Vidres que garanteixen la màxima seguretat i comfort per a tota la família.

Amb més de 140 nous contactes i aproximadament 70 pressuposotos solicitats, podem afirmar que la Fira està essent un èxit; calculem que ens visitaran a l’estand al voltant de 1.000 persones durant els 3 dies que durarà l’esdeveniment.

Els pròxims 23, 24 i 25 d’abril Portes&Finestres serem presents a la Fira de l’Ascensió de Granollers, on els animem que ens visitin i que vinguin a Escoltar el Silenci.

 

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari


sis + set =